twitter instagram facebook link thumbsup hashtag delete
Info Episodes Discussion Reviews
    Label
    7
    Label
    Mette9P
    Mar 12
    10

    reviewed: Farmænd

    Fantastisk

    Relaterbart, sjovt og ægte. Synes især afsnittene med Mads Møller, Regnbuefamilie afsnittet, Lærke Bagger og Ane Cortzen var virkelig gode afsnit. Men elsker især diversiteten i gæsterne og hvor søde i er over for jeres gæster 😊 Keep it up!

    Reviewed on Apple Podcasts
    0
    Label
    annekathrineh1
    Feb 20
    10

    reviewed: Farmænd

    👏🏼👏🏼

    Fantastisk podcast! Jeg elsker jeres podcast og ser frem til den hver uge - især når I har en spændende gæst med. Jeg ville dog ønske at afsnittene var en smule længere og at konceptet var lidt løsere - det virker ind imellem som om, at David sidder og kigger på, hvor lang tid I har optaget, hvilket nogen gange resulterer i en meget abrupt afslutningen af en spændende samtale. Det er bestemt ikke en kritik, tiden går bare så hurtigt i godt selskab med gode mennesker og gode samtaler😅✌🏼

    Reviewed on Apple Podcasts
    0
    Label
    farmanderdød
    Nov 22, 2020
    2

    reviewed: Farmænd

    Zzz

    Programmet er død efter Jaspars gentagelser afsnit på afsnit, samt røvsyge standuppere som gæster gang på gang.

    Reviewed on Apple Podcasts
    0
    Label
    Jak_LS no. One
    Nov 22, 2020
    10

    reviewed: Farmænd

    👌🏼

    En virkelig god podcast - dog bedst når der er en interessant gæst med, da værterne (også da det var Høgsted) er lige lovligt ens i deres drengerøvsbøvethed, hvilket fx bliver tydeligt, når David gør sig dummere end han er (noget han, til min store irritation, har gjort siden han var praktikant på De Sorte Spejdere for over 10 år siden), eller Jasper er for overgearet og skinger, som han har haft for vane at være i al det tvivlsomme TV2/Zulu-underholdning, han er blevet kendt på. De er meget bedre, når de ikke prøver at være sjove på den før-beskrevne måde, fordi folk kender dem sådan. Når de bare er sig selv, og har en fed samtale med en cool forælder-gæst, er det der programmet flyder bedst.Afsnittene med Benjamin Hav, Mikael Simpson og Kræft er ikke for børn var især en fornøjelse at lytte til.👌🏼*...Og så fylder reklamerne desværre også en tand for meget, efterhånden. Jeg ved godt, at det er deres forretningsmodel, men det begynder at blive for meget nu 😕 *4 stjerner

    Reviewed on Apple Podcasts
    0
    Label
    Emilie Clau
    Sep 2, 2020
    10

    reviewed: Farmænd

    Yndlingspodcast

    Elsker mest Camille, jeg er 100 procent lige så klam som dig!

    Reviewed on Apple Podcasts
    0
    Label
    JegErKvinde
    Aug 22, 2020
    8

    reviewed: Farmænd

    Jeg er blevet trofast lytter

    Værterne er hyggelige at lytte til (især Jasper virker bare SÅ rar), og jeg lytter både med alvor og med latteren boblende.Stemningen i studiet er næsten altid god, og alle fortæller frit fra leveren. Det gamle afsnit med Rune Klan kunne jeg dog ikke holde ud at lytte færdig - det virkede som om, der var virkelig dårlig kemi i studiet den dag. Det var helt pinligt.Siden David nu selv har nævnt det for nylig.....så ja - det lyder lidt, som om I skal til at forvente/kræve lidt mere af den kære Pelle 😂

    Reviewed on Apple Podcasts
    0
    Label
    Søren kirkeby
    Aug 8, 2020
    10

    reviewed: Farmænd

    Godt selskab

    Man kan sagtens nuppe 5 afsnit i træk og stadig have lyst til et til. Gode drenge.

    Reviewed on Apple Podcasts
    0
    Label
    Haxelhoff
    Jul 4, 2020
    10

    reviewed: Farmænd

    Gode venner

    I formår at skabe et rum, hvor det er helt okay bare at være en farmand. (Med alt hvad det indebære)

    Reviewed on Apple Podcasts
    0
    Label
    Valgfrit
    Jun 18, 2020
    10

    reviewed: Farmænd

    👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

    Har lige corona-binget alle 7 sæsoner!Som kommende far (ca samme tid som Daniels nr 2) må jeg sige, at det er en eminent podcast!Interessante gæster, gode emner, ærlig snak.Glæder mig til næste sæson og til at høre hvad der er sket med jer, jeres liv og ikke mindst jeres børn 😊

    Reviewed on Apple Podcasts
    0
    Label
    Balder_er_død
    Jun 12, 2020
    8

    reviewed: Farmænd

    Et lille men

    Farmænd er et af mine yndlingspodcast. Både før og efter børn. I er vildt sjove, har gode betragtninger og spændende gæster. Grunden til jeg ikke giver fem stjerner er, at jeg som lytter nogen gange for indtryk af, at I (især Davis) bliver lidt utålmodige og bare gerne vil afslutte. Jeg får indtryk af David sidder og holder øje med tiden og ikke kan vente med at sige “nu er tiden ved at være gået” når der er gået 40 minutter 😆 Jeg savner vildt meget den lidt løsere struktur, hvor samtalerne fik lov at vare længere og var mere umiddelbare. Og når det er så nice det I laver er 40-45 minutter bare så kort tid 😭 Og så tror jeg I har en del lyttere (som mig) på barsel, der næsten planlægger ture med barnevognen alt efter podcasts. Derfor får jeg tit en lille fredagsstress over ikke at vide hvornår I udkommer. Det er meget løst. Måske I gad skrive på insta, når I cirka ved hvornår den kommer op. Jeg støtter jer i øvrigt på de måder jeg kan :) Det fortjener I.

    Reviewed on Apple Podcasts
    0
    Label
    hold nu !
    May 31, 2020
    10

    reviewed: Farmænd

    ..

    Fantastisk podcast! Ros til jeres program og valg af gæster ! 🤣Desværre en KÆMPE ommer med ham Mathias Helt. Det var satme’ et skidt afsnit - kom igen

    Reviewed on Apple Podcasts
    0
    Label
    Maria38473
    May 13, 2020
    10

    reviewed: Farmænd

    Tak for jer!

    Jeg lytter med hver fredag og elsker jeres univers og går altid med et smil på læben når jeg høre med. Elsker mest når i snakker om hvor klam camille er😂, ejjj men det er så sjovt! Bliv ved, fornøjelse at lytte til

    Reviewed on Apple Podcasts
    0
    Label
    Farmænd-fan
    Apr 8, 2020
    10

    reviewed: Farmænd

    Et fantastisk og sjovt podcast

    Mit yndlings podcast hvor jeg altid ser frem til den interne sjov mellem David og Jasper (og Martin) :-)

    Reviewed on Apple Podcasts
    0
    Label
    Jonatan32
    Feb 22, 2020
    2

    reviewed: Farmænd

    😏

    Selvhøjtideligt og arrogant...

    Reviewed on Apple Podcasts
    0
    Label
    Idbruekeæmenfiwæwn
    Feb 20, 2020
    10

    reviewed: Farmænd

    Galfklap

    👏🏼👏🏼👏🏼

    Reviewed on Apple Podcasts
    0
    Label
    sawefe
    Dec 12, 2019
    10

    reviewed: Farmænd

    Elsker elsker

    Elsker den her podcast! David er seriøst sjov! ☝🏼💙

    Reviewed on Apple Podcasts
    0
    Label
    Birka/frejay91
    Dec 8, 2019
    10

    reviewed: Farmænd

    Mega sjovt og underholdning i top klasse 👍

    Credit for en mega sjov og underholdende podcast 👍 Jeg er kvinde på 28 år og har ingen børn selv endnu, men elsker at høre om alle jeres små historier og oplevelser. Jeg er pædagog og arbejder i vuggestue så børnenes univers og deres fantastiske logik er en stor del af min hverdag alligevel og jeg kommer ikke igennem et afsnit af jeres podcast uden at sidde og små grine for mig selv flere gange! Så tak for det 😃

    Reviewed on Apple Podcasts
    0
    Label
    Mugginalli
    Dec 3, 2019
    2

    reviewed: Farmænd

    Er David gæsten - hver gang?

    Måske den rigtige gæst også fik lov....?

    Reviewed on Apple Podcasts
    0
    Label
    RikkeGynthersen
    Oct 14, 2019
    10

    reviewed: Farmænd

    Fantastisk ærlig, sjov og navlepillende podcast

    Har hørt samtlige afsnit på 3 uger. Jeg elsker podcasten! Jeg er kvinde på 29 og går hjemme på barsel! Synes i ofte giver os kvinder utrolig meget kredit for vores rolle samt at i er så ærlige omkring jeres egen rolle! Jeg synes det er befriende at i kalder jeres unger idioter når de er nogle små tyraner og at i fortæller de “kedelige historier”. Jeg har flere gange vækket min søn fordi jeg spruttede af grin mens jeg ammede ham. Beklager Sønnike, Mor hører Farmænd! Savner dog Høgsted lidt!

    Reviewed on Apple Podcasts
    0
    Label
    Anne Skovsgaard
    Sep 20, 2019
    10

    reviewed: Farmænd

    Jeg elsker JER <3

    Halløjsovs <3Nærmest alt hvad I snakker om har noget nær ingen relevans for mig, fordi jeg er en kvinde og ingen børn hverken har eller ser ud til at få lige foreløbig! MEN men men, jeg elsker jer to, både David og Jasper - I er grunden til, at jeg lytter med! Så jeg må vel være den eller én af dem I efterspørger i tømmermændsafsnittet <3 Knuz (med z) fra mig

    Reviewed on Apple Podcasts
    0
135 Episodes 1.01k Ratings First Aired: Sep 3, 2018

En podcast om livet som far. Med Jasper Ritz og David Mandel

Published by

People

Tagged with

Comedy
135 Episodes 1.01k Ratings First Aired: Sep 3, 2018

En podcast om livet som far. Med Jasper Ritz og David Mandel

Published by

People

Tagged with

Comedy
0:00 0:00